Празнично дружење за двајцата – разиграни гаќички од Liscа

Празнично дружење за двајцата – разиграни гаќички од Liscа

Како што се приближуваат празниците, доаѓа време кога можеме повеќе да се посветиме себеси и на нашите најдраги. Време е за изненадувања, затоа Liscа подготви интересни боксерки за машки и романтични пенти гаќички Cheek by Lisca за девојки. Црвена еластична чипка, симпатичен натпис и секогаш модерната сива боја – меката долна облека ќе биде добра комбинација на вечерата за двајца. Ако ги изберете ќе бидат спакувани во симпатична поклон кутија во продавниците на Liscа.