Познатите на црвениот килим на SAG наградите

Познатите на црвениот килим на SAG наградите

Доделување на наградите Screen Actors Guild е одржано во недела вечер, а како продолжение на тивкиот протест за права на жените сите презентери беа дами, а водителка на церемонијата беше Кристен Бел.

На црвениот килим се врати бојата, додека ѕвездите на црвениот килим на Златниот Глобус носеа црно, сега ги имаше во разни бои.

Погледнете како изгледаа ѕвездите.