Познатиот Dj Џанлука Ваки стана татко

Познатиот Dj Џанлука Ваки стана татко

Џанлука Ваки и неговата 25-годишна девојка Шерон станаа родители.

Парот ја објави среќната вест со фотографија на Instagram каде го споделија и името на бебето Blu Jerusalema Vacchi.