Познати мајки и ќерки кои личат како сестри

Како мајка во раните дваесетти години има свои предности. Покрај генерациската блискост, може да се мисли дека сте постара сестра на вашата ќерка. Ова се славни мајки и ќерки кои се неверојатно слични.

Синди Крафорд и Каја Гербер

Амбер и Јасмин Ле Брон

Риз Видерспун и Ава Филип

Робин Рајт и Дилан Пен

Лиза Бонет и Зои Кравиц

Кетрин Зета Џонс и Карис Зета Џонс