После 3Д костимот за капење, пристигна W костимот за капење

После 3Д костимот за капење, пристигна W костимот за капење

Веќе некое време на Инстаграм се појавува костум за капење во кој горниот дел е многу специфичен.

После трендот со 3Д костимот за капење, сега овој тип на костим на капење со необичен горен дел стана омилен тренд помеѓу моделите.

Сличен е на стандардниот, оној кој поголем дел од жените го имаат во ормарот, само што кај овој тип на костим за капење горниот дел е во облик на W.

Станува збор за VINO топ костим за капење кој на градите им дава “push up” ефект. На око е убав, но цената му претставува мана. Тој чини 79 австралиски долари.