Поранешната девојка на Саша Ковачевиќ бремена од неговиот колега

Поранешната девојка на Саша Ковачевиќ бремена од неговиот колега

Поранешната девојка на Саша Ковачевиќ е бремена од пејачот Владан Савиќ кој е дел од бендот „Магла бенд“.

Јована Јоциќ која со Саша беше во врска четири години, неколку години по раскинувањето во 2017 година ја започна романсата со сегашното момче со кое јавно ја споделија информацијата дека ќе станат родители.

Ние тројца подготвени, напиша Јована под заедничката фотографија со Владан.

View this post on Instagram

Nas troje spremni! 🌌💙

A post shared by J O V A N A J O C I Ć (@jocic.jovana) on