Поранешната девојка на Дел Порто провокативно ја кити елката

Поранешната девојка на Дел Порто провокативно ја кити елката

Поранешната девојка на Хуан Мартин дел Потро, Химена Барон објави провокативна божиќна фотографија, па привлече големо внимание од светските медиуми.

Додека ја украсуваше елката објави две фотографии во полуголо издание, а тоа ги воодушеви нејзините фанови.