Погледнете го видео записот на Реља за песната Адреналина

Како на своите фанови на најдобар начин би им ја честитал Новата Година, Реља минатата недела ја помина работно и спреми нов хит.

Музичарот видео записот го снимаше во Кан, каде со тимот на IDJ videos помина неколку дена на Азурниот брег.

После песната Само јако, која одлично помина кај публиката, ја промовирав новата песна Адреналина како би ги израдувал фановите пред крајот на годината. Спремам нови проекти за тековната година и се надевам дека сте спремни за тоа што следи. – вели тој.

Тој во Франција престојуваше без партнерката Николија и нивната ќерка.

Во продолжение погледнете го видео записот.