Погледнете го трејлерот за „Pitch Perfect 3“

Погледнете го трејлерот за „Pitch Perfect 3“

Откачената режисерка на филмот „Pitch Perfect 3“ овој пат реши да направи малку поразличен трејлер од оние традиционалните. Имено, освен инсерти од филмот, таа не внесува во сцените зад снимањето на филмот.


Според она што може да го видиме, со сигурност може да заклучиме дека и овој дел на филмот ќе биде мошне забавен.