Погледнете го трејлерот за Педесет нијанси ослободен

Госпоѓа Греј сега ќе ве прими.

Така гласи реченицата од третото продолжение на филмот 50 нијанси.

Во првиот трејлер имаме можност да ги видиме Џејми Дорнан и Дакота Џонсон, кој ги репризираат улогите на господин Греј и Анастасија. По големиот успех од филмовите од 2015 и 2017 година кои заработија преку 950 милиони долари низ светот, новото продолжение на филмот пристигнува пред Денот на заљубените во 2018 година.

Погледнете го трејлерот.