Погледнете го трејлерот за филмот Jurassic World – Fallen Kingdom

Погледнете го трејлерот за филмот Jurassic World – Fallen Kingdom

Компанијата Universal Pictures го претстави првиот трејлер за филмот Jurassic World – Fallen Kingdom.

Филмот го режираше J.A. Bayon. За сценариото се погрижи Colin Trevorrow, кој го режираше првиот Jurassic World филм. Како извршен продуцент се појавува Steven Spielberg.

Главните улоги ги толкуваат Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, додека во филмот се појавуваат и James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Toby Jones, а во филмот ќе видиме и некои стари лица, BD Wong i Jeff Goldblum.

Во Fallen Kingdom ќе ја гледаме приказната во која Chris и Bryce  се враќаат на островот за да ги спасат диносаурусите, бидејќи таму се разбудил вулкан кој може да ги убие.