Погледнете го станот на Кети Пери кој се продава за 9.5 милиони долари

Холивудскиот дом на Кети Пери, сместен во лускузната населба Outpost Estatesод денес се продава за 9.5 милиони долари.

Големиот имот се состои од главната резиденција, двоспратна куќа за гости, куќа за фитнес и потполно опремен простор за обезбедување.

Покрај 4 спални споби, 6 тоалети во главната куќа, во дворот се наоѓа и голем базен, идеален за забави.

Покрај него се простира преубава градина со дрво полно овошје и прекрасен поглед кон градот.

Куќата е изградена во 1954 година, а продавачите тврдат дека е одличен за семејство, но и за поединци кои сакаат да уживаат во луксуз.