Погледнете го станот на Кање Вест вреден 4.5 милиони долари

Погледнете го станот на Кање Вест вреден 4.5 милиони долари

Познато е колку Кање Вест сака да ужива во луксуз.

Покрај вилата која ја има заедно со својата сопруга и недвижниот имот во Франција, раперот може да се пофали и со станот во квартот Сохо во Њујорк вреден 4.5 милиони долари.

Луксузниот стан од 200 квадрати може најдобро да се опише како музеј.

Погледнете во продолжение и кажете ни како ви се допаѓа неговиот дом во Њујорк.