Погледнете го спотот на Влатко Лозаноски за новиот хит „Мајко“

Погледнете го спотот на Влатко Лозаноски за новиот хит „Мајко“

Влатко Лозаноски има нова песна и видеозапис со кои за експресно време допре до многу срца.

Македонскиот пејач денес го објави спотот за „Мајко“. Текстот е на Магдалена Цветкоска Ена додека музиката ја потпишува Лазар Цветкоски.