Погледнете го луксузот во кој ужива Цеца

Погледнете го луксузот во кој ужива Цеца

Можеби најпознатата балканска пејачка Светлана Цеца Ражнатовиќ, знае како да го живее својот живот. Секојдневно ужива во својот базен во куќата во Белград. Куќата на Дедиње во Белград важи за една од најубавите.

Погледнете за каков луксуз се работи