Погледнете ги овие фотографии кои се пародија на една фитнес блогерка

Погледнете ги овие фотографии кои се пародија на една фитнес блогерка

Ненадејната популарност на девојката на ова момче, му помогна да се инспирира за серија на комични фотографии кои го воодушевиа интернетот.

Ејми стекна голема популарност благодарејќи на својата љубов кон јогата и здравата исхрана и инспиративните фотографии кои константно ги споделува на Инстаграм.

Едвард, дечкото на Ејми во овие фотографии најде инспирација – не толку за јогата и здравиот живот колку за комичниот дел на ликот и делото на својата девојка.

Во продолжение можете да ги видите фотографиите на Едвард.