Почина Драган Вучиќ

Почина Драган Вучиќ

Драган Вучиќ почина од коронавирусот.

Mакедонскиот пејач и водител починал на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби во Скопје. Имаше 65 години.

Неговиот син Мартин ја потврди информацијата за неколку македонски медиуми.