Плус-сајз моделот Ешли Грем позира за Харперс Базар

Плус-сајз моделот Ешли Грем позира за Харперс Базар

Плус-сајз моделот Ешли Грем позира  за насловната страница на августовското издание на британскиот Харперс Базар.

Моделот со раскошни облини е облечена во креација од Долче и Габана – фустан со цветен принт, а позира и во светкав фустан од Марина Риналди.

 Во фотосесијата за списанието, Грем носи креации и од Версаче, Прабал Гурунг, Галван и други луксузни модни марки.

August @bazaaruk?

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

??? @bazaaruk ???

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on