Плус сајз манекенката воодушевува со новите фотографии од колекцијата за долна облека

Плус сајз манекенката воодушевува со новите фотографии од колекцијата за долна облека

Ешли Грахам објави фотографии од новата кампања за долна облека која е наменета за дамите од сите конфекциски броеви од брендот Addition Elle кои смислиле фантастична колекција за долна облека, а плус сајз манекенката позираше во својот дизајн истакнувајќи ги нејзините фамозни облини.

Покрај сите фотографии како најомилени ги издвоила белите парчиња долна облека, а особени чипкастиот кој е креиран за помладите.

Плус сајз убавицата Ешли Грахам објави фотографии од новата кампања за долна облека која е наменета за дамите од сите конфекциски броеви. Манекенката заедно со брендот Addition Elle смислила фантастична колекција за долна облека, а потоа позираше во својот дизајн истакнувајќи ги нејзините фамозни облини.

Под нејзините објави многубројни обожаватели ѝ оставале позитивни коментари, заблагодарувајќи ѝ се на тоа што постојано ги охрабрува жените да го сакаат своето тело.

By @maxabadian

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

А, Ешли исто така објави и видео на Инстаграм каде покажува како вежба.