Playboy нe потсети на култната фотографија со Памела Андерсон

Playboy нe потсети на култната фотографија со Памела Андерсон

Еден од најпознатите магазини во историјата Playboy ја потсети јавноста со познатата фотографија и насловна со Памела Андерсон.

Фотографијата е направена во 2001 година а познатата Памела Андерсон се има сликано дури 14 пати досега за најпознатиот магазин за мажи.