Пинк објави спот за новата песна „Walk Me Home“

Пинк објави спот за новата песна „Walk Me Home“

Пинк го објави спотот за новата песна „Walk Me Home“ која ќе биде дел од нејзиниот претстоен албум „Hurts 2B Human“.

Во видеозаписот, 39-годишната пејачка танцува во црвен фустан, покажувајќи ги своите акробатски вештини, додека сенки го надополнуваат нејзиното ноќно патување.