Заборавена лозинка

( ВИДЕО ) Пијан дечко додава гориво, но си го заборавил автомобилот

( ВИДЕО ) Пијан дечко додава гориво, но си го заборавил автомобилот

Некогаш непредвидливо работите ќе искочат од контрола. Кога чашката веќе ја има својата примарна улога и  не е крив човеков што дошол да полни бензин, но си ја заборавил колата.