Pharrell Williams ја претстави новата соработка со Adidas

Pharrell Williams ја претстави новата соработка со Adidas

Pharrell Williams во соработка со големите „Adidas“, креираше пар сандали „PW Boost Slide“ кои се исклучително удобни. Самиот Вилијамс ги споредува со моментот на „носење чорапи”.….

Ѕвездата оваа идеа ја имал уште во 2014 година, но дури сега конечно се остварува.  „Тоа е она што го зборувам и сакам со години и конечно го остваривме тоа“, вели Вилијамс.

Дизајнот е достапен во неколку бои. Линијата на овие сандали ја следи ногата и се анатомски приспособени за секого.