Петар Ангелов имаше фантастично деби во новиот клуб

Петар Ангелов имаше фантастично деби во новиот клуб

Петар Ангелов имаше фантастично деби во дресот на новиот клуб Кремс.

Тоа особено важи за финишот од натпреварот во кој популарниот Диви покажа дека и на 40 години се наоѓа во одлична форма.

Со две интервенции при резултат 22:23 тој буквално му ја донесе победата на својот тим, а начинот на кој ги скроти топките особено импресионира.