Пејачката Емина Јаховиќ се разведува од Мустафа Сандал!?

Пејачката Емина Јаховиќ се разведува од Мустафа Сандал!?

Пејачката Емина Јаховиќ се разведува од Мустафа Сандал, тврдат турските медиуми.

Тие во бракот имаат два сина, Јаман и Јавуз. Се венчаа во 2010 година и оттогаш пејачката живее на релација Белград-Инстанбул.

По разводот, Емина останува да живее во куќата која сакаа да ја купат Де Ниро, Бекамови, Версаче.Овојот мал дворец е изграден во мирниот елитен дел на Истанбул и само за реновирање пред неколку години потрошиле 700.000 евра.Пејачката водела сметка за секој детал и направила вистинско семејно гнездо за своите деца. Многу внимание посветила на изгледот на кујната бидејќи сака да готви. Дневната соба е огромна, а имаат и базен каде децата можат да уживаат во летните денови.