Патишта од виножито

Фотограф и режисер, Даниел Меркаданте, знае како да донесе бои и магија во досадните пејзажи. Тој слика виножитни патеки користејќи светлина и долга експозиција кои  потоа ги доловува со камерата. Можете ли да замислите каде се може да ве одведат оние осветлени и колоритни патишта?