Париз Џексон на удар на негативни коментари поради влакната под нејзините пазуви

Париз Џексон на удар на негативни коментари поради влакната под нејзините пазуви

Париз Џексон, ќерката на легендарниот пејач Мајкл Џексон, е позната на јавноста по нејзиниот слободен дух и ексцентричен стил.

И затоа од неодамна беше на мета на критики.

Имено, се повеќе и повеќе ѕвезди сакаат на јавноста да и го промовирата својот природен изглед. Жените често одбиваат да ги отстранат несаканите влакна на своето тело. На овој тренд се придружи и младата Париз.

Таа објави фотографија од плажа, и покрај интересните тетоважи на нејзината рака, нејзините следбеници исто така забележаа несредени пазуви. Ова 19-годишно девојче беше на удар на негативни коментари кои гласеа”изгледа како 15-годишно момче со таков пазув” и “не се грижи за личната хигиена”.

Таа одговори со тоа што само ги исклучи коментарите на социјалните мрежи.

dear apple if you're feelin' up for it, a joshua tree emoji would be pretty far out thanks man

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on