Париски шарм со зелени детали

Париски шарм со зелени детали

Oваа шармантна оаза во Париз уште еднаш докажува дека вистинската боја за мали станови е белата.

Еднособниот стан од 33 м2 уреден е како во магазин. Бела боја на ѕидовите, светол мебел со складни димензии.

Искористувањето на секој квадратен сантиметар за складирање и користење на една боја која ја разбива монотонијата на белината.

Во овој случај одбрана е зелената.