Парис Хилтон се вери

Парис Хилтон се вери

Парис Хилтон својот 40-ти роденден го прослави на приватен остров.

На истиот тој остров таа на зајдисонце добила понуда за брак од своето момче Картер Реум со кој се заедно нешто повеќе од една година. Среќната вест Парис ја сподели на својот инстаграм профил.