Парис Хилтон ќе стане мајка

Парис Хилтон ќе стане мајка

Парис Хилтон и нејзиниот свршеник Картер Реум сакаат да станат родители.

За таа цел да се оствари Парис се одлучила за вештачко оплодување за добие близнаци. Парис е и повеќе од воодушевена од постапката и веќе го завршила и првиот чекор од постапката.