Шпанската кралица во Лондон повторно го освои модниот свет

Шпанската кралица во Лондон повторно го освои модниот свет

Кралски пар на Шпанија ја имаа својата прва официјална посета на Велика Британија. Кралицата Летиција и кралот Фелипе се сретнаа со британското кралско семејство на свечениот пречек во Лондон.

Кралицата ЛетицијаКралицата Летиција

Посета која ќе трае 3 дена, кралица на Шпанија ја започна храбро со светол стајлинг кој вклучуваше жолт фустан и бело палто од нејзиниот омилен дизајнер Фелипе Варела, обувки од Прада и шапка од Марија Нието. Светски имиња од модата кои ја направија кралицата уште еднаш да го освои светот.

Кралицата Летиција

Кралицата ЛетицијаКралицата ЛетицијаКралицата Летиција