Панел: Дали си следниот Форбес 30 под 30?

Панел: Дали си следниот Форбес 30 под 30?

Локација: Social Innovation Hub Skopje Rugjer Boshkovikj 16, 1000 Skopje

Дата: 14.11.2017

Време: 5:30 PM – 6:30 PM

Бојан Коскаров, основач и косопственик на Creative Hub, зборува за предизвиците на основање сопствена компанија на 21 година, без завршен факултет со сопствен капитал.
Creative Hub е водечки едукативен центар кој нуди курсеви за компјутери, странски јазици и работи како стартап академија. Creative Hub е сертифициран и тестинг центар на Adobe, Microsoft, Toon Boom, PMI, SME итн.
Бојан ќе зборува за целокупниот проект од идеја до реализација, и со остварување на самостоен профит во првиот месец од работењето. За време од 1 месец, 100 студенти запишани во Creative Hub, повеќе од 15 курсеви и професори.
Од брендирање до формирање на маркетинг тимови и идеи се со цел да се направи добра маркетинг стратегија со минималенн трошок. Бојан ќе го претстави и маркетинг планот на Creative Hub и ќе зборува за идните таргети кои како основач ги поставил.