Памела Андерсон се разведе по петти пат?!

Памела Андерсон се разведе по петти пат?!

Холивуд репортер, кој прв ја објави веста за тајната свадба на Памела и Џон, сега објави приказна за нивниот прекин.

„Ќе ви бидеме многу благодарни за вашата поддршка, бидејќи се разделуваме за да процениме што сакаме од животот и еден од друг“, вели Памела.

Андерсон (52) и Питерс (74) се во брак од 20 јануари 2020 година.