Памела Андерсон во супер секси издание на 50 години!

Памела Андерсон во супер секси издание на 50 години!

Некогашната Плјејбој зајачица Памела Андерсон повторно ни покажува дека нејзината сензуалност не познава години и граници и овој пат соработувала со познатиот бренд за долна облека, Коко де Мер каде ги истакна нејзините облини.

Главниот виновик за провокативната фотосесија бил Ранкин во партнерство со креативната агенција The Full Service, а 50 годишната Памела изгледа фантастично во новите, модерни дизајни.

На секое парче облека од новата колекција додаден е детаљ во вид на амајлија во форма на буквата П. Цената започнува од 35 британски фунти до 225 британски фунти.

Новата колекција брои 34 нови парчиња долна облека и секое од нив има интересно име како што се: Seductress, Femme, Ladysmith и Pamela’s Secret Weapons.