Овој календар би сакала да го има секоја девојка

Овој календар би сакала да го има секоја девојка

Австралијанскиот календар за 2018 година е пристигна. Календарот го красат прекрасни, згодни пожарникари и можеби овој календар е единствената причина зошто ќе му се радуваме на Новата Година.

Компанијата The Land Down Under го објавија новиот календар за 2018 година со жешка фотосесија на згодни момци. Со продавањето на овој календар, кој воедно може да се порача и по Интернет, парите ќе бидат наменети за Children’s Hospital Foundation со што ќе направите добро хуманитарно дело.