Овој фустан мажите сакаат да го гледаат на жените

Овој фустан мажите сакаат да го гледаат на жените

Не, не се работи за тесни и кратки фустани кои премногу откриваат.

Според неодамнешните истражувања, мажите откриле дека обожаваат фустани кои имале одлично враќање на модата во 2017 година.

Станува зборот за „слип фустан“, што, поради свилениот материјал, како што се сатен и свила, едноставни копчиња и чипка детали, потсетува на класичниот модел на ноќница.

Разни модни блогери, како и познати дами во текот на минатата година, го носеа овој необичен фустан кој ја нагласува женственоста, а добар елек е да ја задржи нејзината популарност во наредните месеци.