Овие панталони се најавуваат како нов тренд

Во последно време, сé повеќе ги гледаме модните дизајни од разни дизајнери, кои се слават токму од нивната необични.

Ова е докажано и со овие портокалови панталони кои станаа вистински хит на интернет.

Со вреќастиот облик, тие потсетуваат на шалвари, но кога ќе се облечат имаат многу подруг изглед.

Многумина ги асоцира на убаво спремени пилешки крилца или на моркови.

Сепак, многумина се на мислење дека оваа линија на панталони дефинитивно доаѓа во мода, и дека во комбинација со чевли со високи потпетици стојат совршено.