Овие мажи го освоија инстаграм и покрај нивните години

Овие мажи го освоија инстаграм и покрај нивните години

Убавината и стилот не се врзани за годините, туку за тоа како се чувствувате. Овие мажи се доказ дека и поодминатите години од животот може да бидат занимливи и секси.

  • Anthony Varrecchia – страсен дигач на тегови, модел и голем љубител на кафе

  • R Jack Foley – модел и скијач

  • Garrett Swann – модел

It's all about the architecture. Mug face @mrturk #mrturkswimwear #fireislandpines

A post shared by Garrett Swann (@thegarrettswann) on

  • Alessandro Manfredini – графички дизајнер и модел

  • Rodolphe von BLON – модел од Барселона

#freshpolas @agencesilver #ilovemyjob

A post shared by Rodolphe von BLON (@rodolphe.model) on