Овие холивудски ѕвезди за себе тврдат дека се видовити

Овие холивудски ѕвезди за себе тврдат дека се видовити

Во текот на минатите години, некој од холивудските ѕвезди ја изненадиа јавноста со тоа што откриа дека поседуваат одредени способности, најголемо внимание привлекоа тие од типот на изразено шесто сетило, моќи за гледање на духови.

Погледнете кој славни личности тврдат дека се видовити.

1. Кендал Џенер

2. Клои Кардашијан

3. Кејт Хадсон и Голди Хон

4. Мајли Сајрус

5. Кеша

6. Лејди Гага

7. Снуки