Овие фармерки се нов тренд

Овие фармерки се нов тренд

Кога станува збор за модата, од време на време сме навикнати да гледаме чудни пилиња што повеќето жени не ги почитуваат.

Како што гледаме трендови во прегледите на светските дизајнери, Instagram исто така ги претставува и најактуелните парчиња.

Се разбира, за тоа се заслужни блогерките и дизајнерките кои ја користат оваа социјална мрежа за нивната промоција.

Така, овие денови, на Instagram се објавија фотографиите од фармерките на британската креаторка Наташа Зинко, чија цена е 695 долари.

Многумина не ја оправдуваат оваа висока цена, главно поради необичниот дизајн, кој може да одговара само на моделите, но не и на просечната жена.

Широките фармерки со рамни ногавици имаат седум џебови и висок појас што е дупликат. Поради оваа причина, овој тренд се нарекува “двојни фармерки”, а првата тута веќе е продадена.