Овие дами ја погрешија темата на настанот

Овие дами ја погрешија темата на настанот

Фустани кои повеќе изгледаат како трико покриено со тул беа избор на BAFTA наградите минатата ноќ. Овие три актерки очигледно не се консултирале премногу со модни експерти, инаку тие нема да дојдеа така облечени на една од најважните церемонии.

Карен Гилан

Ања Тејлор Џој

Серше Ронан