Оваа жешка Русинка ќе ви и разубави празниците!

Оваа жешка Русинка ќе ви и разубави празниците!

Убавата Русинка Кристина Александрова е токму она што ви е потребно за ладните денови кои ни претстојат за празниците. А, за да имате убава 2017 година, ви претставуваме 17 нејзини фотографии!

Таа е родена во Јекатеринбург во централна Русија, а вели дека најголема страст и е континуираниот развој на својата личност. Исто така, таа сака храбри и постојани луѓе, па доколку сте пронаоѓате во описот, слободно пишете и на Инстаграм.

Кристина има преку 30.000 обожаватели, а откако ќе ги видите фотографиите сигурно ќе сакате да им се приклучите.