Оваа жена го испробала лубрикантот со марихуана

На пазарот во САД се појави во продажба на лубрикант со марихуана. Производителите тврдат дека исто така помага при тешка менструална болка.

Откако Калифорнија ја легализирала марихуана, таа станала состојка во лубрикантите.

За овој специфичен производ, тие тврдат дека го зголемуваат сексуалното задоволство кај жените.

Овој производ го продава компанијата Foria за да ги докаже позитивните ефекти на марихуаната во оваа област.

“Кога го опишувам моето искуство со овој лубрикант, кажувам дека е како да имам оргазам од длабочините на душата. Тоа чувство е подлабоко и ми продира низ целото тело”, изјави британскиот Кофнер, еден од задоволните корисници на лубрикантот на Foria.