Оваа жена била главна на свадбата на Милош и Јелисавета

Оваа жена била главна на свадбата на Милош и Јелисавета

Венчавката меѓу глумицата Јелисавета Орашанин и кошаркарот Милош Теодосиќ го привлече вниманието на медиумите, од главното мени, гостите до поклоните. Сепак една жена го привлече најголемото внимание.

Станува збор за бабата на Милош. Таа му е баба од страната на мајка му, живее во Ваљево и од поодамна е позната на медиумите.

Често давала изјави за неговиот приватен живот, девојките. Па поради тоа Милош под сликата напиша: „Мојата баба. Ѕвезда во медиумите.“.

Moja baka! Zvezda medija.

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on