Оваа слика ја објаснува неговата слаба страна

Фудбалерот Дејвид Бекам  ја третира ќерка си како принцеза. И оваа слика стана хит на интернет, бидејќи најдобро ја одразува нивната врска.

I love my daddy x Kisses ? we love u @davidbeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Харпер е вистинската принцеза на тато. Така беше од нејзиното раѓање – мама брзо се посвети на својата работа, а тато беше тука додека растеше.

Навистина, Дејвид, како татко, ги сака сите негови деца, но со малата Харпер има посебна врска, која сега ја потврди наInstagram и Викторија. „Го сакам татко ми“, Викторија ги цитираше зборовите на својата ќеркичка во описот на фотографијата направена пред нејзиното школување.