Оваа Швеѓанка е можеби најзгодната фитнес девојка во светот!

Оваа Швеѓанка е можеби најзгодната фитнес девојка во светот!

Ана Нистром ни доаѓа од Шведска, а е родена во 1992 година во Стокхолм. Таа се занимава со фитнес, што е очигледно од нејзините фотографии, а стана популарна ширум светот благодарение на својот профил на Инстаграм каде има дури 3 милиони следбеници.

Оваа русокоса вели дека сака да претставува инспирација, па често објавува кратки видеозаписи од теретаната со најдобрите вежби за обликување на телото.

Ана вели дека нема потреба од пластични операции, бидејќи фитнесот е нејзината голема љубов, па до совршената линија доаѓа со напорен труд.

Покрај телото, лицето на оваа девојка зрачи со неодолив шарм, па остава впечаток на нежна и мила Скандинавка.