Оваа манекенка е војник во израелската армија

Оваа манекенка е војник во израелската армија

Тешко е да се поверува дека оваа убава млада дама, манекенска фигура и ангелско лице, беше високо обучен војник во израелската армија.

Запознајте ја Марија Мири Домар.

Таа има 21 година, и покрај нејзиниот нежен изглед, го користи пиштолот како вистински професионалец.

🔙

A post shared by MARIA MIRI DOMARK (@maria_domark) on

Марија прво го привлече вниманието на корисниците на интернет пред неколку години кога беше регрутирана во армијата.

Таа сега ја заврши должноста кон својата татковина и ја посвети својата кариера кон манекенството.

💦💙💦💙

A post shared by MARIA MIRI DOMARK (@maria_domark) on

Нејзините волшебни фотографии привлекоа повеќе од 900.000 следбеници на Instagram, кои секојдневно ја гледаат и славата што ја има стекнато планови да заработи на неа.

@blazerofficial photo by @alexanderlipkin 💥

A post shared by MARIA MIRI DOMARK (@maria_domark) on