Оваа девојка е најсекси пилотка во светот!

Оваа девојка е најсекси пилотка во светот!

Малин Ридквист е несекојдневна девојка која работи како пилот, а своето слободно време го поминува вежбајќи јога и објавувајќи фотки на Инстаграм.

Оваа интересна Швеѓанка моментално живее во Хрватска, а работи за едни авионска компанија за која лета Boeing 737

Со јога започнала да се занимава откако претрпела сериозна повреда на грбот во 2008 година, а денес љубовта кон овие вежби ги преточи во огромна популарност на Инстаграм, каде има над 86 илјади обожаватели.