Ова се бои на лакови кои се во тренд оваа сезона

Ова се бои на лакови кои се во тренд оваа сезона

Покрај облеката и обувките, на модните ревии за пролет/лето 2018 година во Париз и Њујорк, можеа да се видат и трендови кои оваа сезона ќе доминираат кога станува збор за бојата на лаковите и украсите за нокти.

Во продолжение ви претставуваме кои бои на лакови доминираат.