Ова се актери кои ги обележаа нашите омилени серии

Филмската и ТВ индустријата се промени во текот на претходните години.

Некогаш беше незамисливо големите филмски имиња да глумат во ТВ продукција, додека денес не може да се замисли важна серија без познати актерски имиња.

Многу од нив светската слава ја стекнаа со толкување во некој познати серии.

Еве за кого станува збор.

1. Кит Харингтон

2. Џејсон Луис

3. Идрис Елба

4. Николај Костер – Валдау

5. Александар Скарсгард